AVROTROS Vrijdagconcert

Op deze pagina vindt u series voor de voorinschrijving voor het AVROTROS Vrijdagconcert seizoen 2020-2021, inclusief bestelformulieren.

 

Het wordt weer een prachtig seizoen met 30 concerten in het AVROTROS Vrijdagconcert. Het jubileum van het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor, die dit jaar 75 jaar bestaan, en Jong Talent staan dit seizoen centraal. Al meer dan 40 jaar, sinds 1979, zijn er in uw (Tivoli)Vredenburg unieke klassieke concerten in de omroepseries. De orkesten en het koor van de publieke omroep hebben hier een unieke plek en kennen u als een bijzonder warm publiek: een ideale combinatie voor magische muzikale momenten.

Wat steeds weer opvalt is de warmte waarmee de interesse voor muziek gedeeld wordt. En de grote schare aan vaste, trouwe bezoekers die met ons de mix tussen bekende, onbekende, oude en nieuwe werken beleven.

 

We zijn er trots op u ons nieuwe seizoen te kunnen presenteren. Met - als altijd - een hoofdrol voor onze eigen 75-jarige topensembles, Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. U bent van harte welkom!

 

Astrid in ’t Veld

Programmeur AVROTROS Vrijdagconcert

 

 

Passe-partout - alle 30 concerten. Dit is exclusief bestelformulier. U kunt bellen met 030 - 231 45 44 voor het bestellen van een passe-partout.

 

AVROTROS Klassiek I 2020-2021 - 9 concerten + een extra concert + en twee bonusconcerten. Direct bestellen kan hier.

 

AVROTROS Klassiek II 2020-2021 - 9 concerten + een extra concert + en twee bonusconcerten. Direct bestellen kan hier.

 

Muzikale Meesterwerken 2020-2021 - 9 concerten + een extra concert + twee bonusconcerten. Direct bestellen kan hier.

 

AVROTROS Kunst & Cultuur 2020-2021 - 9 concerten + een extra concert + twee bonusconcerten. Direct bestellen kan hier.

 

AVROTROS Vocaal 2020-2021 - 5 concerten + een extra concert. Direct bestellen kan hier.

 

Groot Omroepkoor 75 jaar - 5 concerten + een extra concerteen   óf   3 concerten + een extra concert. Direct bestellen kan hier.

 

Radio Filharmonisch Orkest 75 jaar - 6 concerten + een extra concert   óf   3 concerten + een extra concert. Direct bestellen kan hier.