Meezingconcert groot succes

Het Meezingconcert vond plaats op zaterdag 11 februari j.l. in TivoliVredenburg. Het Groot Omroepkoor, het Radio Filharmonisch Orkest, solisten Laurence Guillod en Thomas Tatzl en de deelnemers stonden opnieuw onder leiding van de Amerikaanse dirigent Martin Wright, voormalig chef-dirigent van het Groot Omroepkoor. In dit bijzondere evenement werden twee beroemde werken van Fauré uitgevoerd: het prachtige Requiem en Cantique de Jean Racine. Het Meezingconcert stond open voor iederen die van zingen houdt. De unieke en overweldigende beleving van het samen zingen stond centraal. 

 

Op Facebook ontvingen wij vele lovende reacties. Een aantal daarvan willen we u niet onthouden. 

 

"Dit blijf ik nog dagen terugluisteren..., wat was het weer ontroerend en geweldig". 

"Wat een geweldige dag en heerlijk gezongen. Groot Omroepkoor bedankt voor deze experience. #volgendjaarweer". 

"Fantastisch evenement. Samen zingen doet wonderen in onze samenleving". 

"Prachtig om meer dan 1000 zangers zo zacht te horen zingen! Martin Wright is geweldig om mee te werken en om met het Radio Filharmonisch Orkest te mogen zingen is een belevenis!"

"Genoten, zowel van de workshop in januari als van gisteren. De hele middag was top en het uiteindelijke concert weer SUPER. Kijk nu al uit naar 2018". 

"Geweldige verrassing...bij de Cantique kwamen de profi's tussen ons in staan. Hoe gedragen kun je je dan voelen. Bedankt Groot Omroepkoor en al die anderen voor een geweldige dag". 

 

Voor meer reacties kunt u terecht op de Facebook pagina van het Groot Omroepkoor. 

 

Hieronder een korte registrate van het concert gemaakt door Chris Rijff. 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel